Daha kapsayıcı, çeşitli ve eşit bir STEM eğitiminin önünü açmaya hazır mısınız? EELISA Topluluklarının, öğretim üyelerinin, öğrencilerin ve idari personellerin kapsayıcılık ilkesi çerçevesinde iyi uygulama örneklerini paylaşacağı bu tek seferlik etkinliği kaçırmayın. Etkinlik kapsamı:

– Cinsiyet dengesi,
– Dezavantajlı geçmişlere ve farklı sosyal kökenlere sahip öğrenciler (mülteciler dahil),
– Özel gereksinimli öğrenciler

Bu etkinliğin öncesinde 5 Ekim 2022 Çarşamba günü (10:00 – 12:30 CET) araştırmacılara, mühendislere ve akademik personele yönelik cinsiyet ve toplumsal cinsiyet analizinin araştırma kalitesini etkileyebilecek faktörlerini tanıtacak olan “Araştırmada Cinsiyet Boyutu” Çalıştayı düzenlenecektir.

İTÜ Mimarlık Bölümünden Doç. Dr. Göksenin İnalhan “İTÜ Yükseköğreniminde Kimseyi Geride Bırakmamak” başlıklı bir konuşma yapacaktır. Tüm konuşmacılara bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tarih ve Saat: 6 Ekim 2022 Perşembe | 10.00 – 12.30 CET

Hedef Kitle: Tüm EELISA öğrencileri, akademik ve idari personel