İş kurma araçları olarak dijital teknolojilere odaklanan etkileşimli ve hızlı bir lisansüstü seviye (6 AKTS) olan Aalto Üniversitesi Yaz Okulu 2022 kursu Dijital İşletme Yüksek Lisans Sınıfı hakkında bilgi içeren broşürümüzü size göndermekten mutluluk duyuyoruz. Öğrenciler, dijital teknoloji konusunda uzman olacaklar ve doğrudan ortak şirketlerimizden gerçek iş vakaları için dijital çözümler planlayacaklar.

Zorluk temelli öğrenme, Master Class'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Öğrenciler, profesyonel ağlarını küresel olarak büyütmelerine olanak tanıyan uluslararası ve çok disiplinli ekiplerde şirket projelerinde çalışır. Projeler, ortak şirketlerimizle işbirliği içinde yapılır ve temaların mevcut iş ortamıyla ilgili olması sağlanır.

Digital Business Master Class bahar baskısı 2022, Aalto Üniversitesi kampüsünde düzenleniyor.

Ders Programı

Kurs üç aşamadan oluşur: Aalto'da kendi hızınızda çalışma öncesi ve sonrası ve iki yoğun haftalık ders ve proje çalışması.

7-18 Şubat: Ön çalışma (çevrimiçi)

7-18 Mart: Yoğun haftalar (Aalto'da sahada, duruma göre)

19-25 Mart: Çalışma sonrası

Başvuru zaman çizelgesi

18.10.2021 – 7.1.2022

Öğrenim ücreti

Dışarıdan gelen öğrenciler için öğrenim ücreti 1600€'dur (%24 KDV dahil).

Aalto Üniversitesi Yaz Okulu ders müfredatı

2022 yazı için kurs konularımız arasında girişimcilik, dijital işletme, liderlik, yapay zeka ve sürdürülebilir biyomateryal bilimi yer alıyor. Tüm kurslar 6 AKTS değerindedir ve iki haftalık yoğun bir dönemin yanı sıra ödev öncesi veya sonrası dersleri içerir. Ocak 2022'de önümüzdeki yaz için müfredatımız hakkında daha fazla bilgi yayınlayacağız.

Bilgi Teknolojileri Programı

Kısa yaz okulu kurslarına ek olarak, 24 AKTS değerinde 3 aylık yaz yandal Bilgi Teknolojileri Programı (ITP) sunuyoruz. ITP, lisans derecelerinde 60 AKTS'nin üzerinde tamamlamış öğrencilerin başvurularını asgari koşul olarak kabul etmektedir. Başvuru dönemi 10.1.2022 açılır. ITP hakkında daha fazla bilgiyi buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aalto Üniversitesi Yaz Okulu hakkında daha detaylı bilgiyi internet sitemizde bulabilirsiniz.