Değerli Öğrencilerimiz,

İTÜ'nün de üyesi olduğu EELISA Avrupa Üniversiteleri konsorsiyumu üyesi akademisyenlerin, öğrencilerin, idari personelin ve üniversitelerin dış paydaşlarının ortak ilgi ve çalışma alanlarına göre bir araya getirerek Avrupa'nın öncelikli problem alanlarında çözümler üreten topluluklar oluşturmaları hedeflenmektedir. Proje hakkında daha fazla bilgiye eelisa.eu adresinden ulaşabilirsiniz.

EELISA Projesi konusunda yapılan 29 Nisan 2021 tarihinde yapılan “Genel Bilgilendirme” sunumunun video kaydına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

EELISA konsorsiyumunun bir üyesi olan Friedrich-Alexander-Universität tarafından 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek HACKBAY başlıklı hackathon için, EELISA konsorsiyumu üyesi üniversitelerin öğrencilerinin katılımı için 50 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

İTÜ EELISA Koordinatörlüğü