Değerli Akademisyenlerimiz,

EELISA Projesinin 4. iş paketini oluşturan 'EELISA Toplulukları', İTÜ'nün de üyesi olduğu Avrupa Üniversiteleri konsorsiyumu içindeki akademisyenlerin, öğrencilerin, idari personelin ve üniversitelerin dış paydaşlarının ortak ilgi ve çalışma alanlarına göre bir araya getirerek Avrupa'nın öncelikli problem alanlarında çözümler üreten topluluklar oluşturmalarını hedeflemektedir.

EELISA Projesi konusunda 29 Nisan 2021 tarihinde yapılan “Genel Bilgilendirme” sunumunun video kaydına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

EELISA Topluluklarının inşa edilmesi sürecini siz değerli paydaşlarımızla değerlendirmek ve yol haritamız konusunda beyin fırtınası yapmak üzere sizleri 18 Mayıs 2021 Salı günü 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz çalıştaya davet etmek istiyoruz.

Çalıştaya aşağıdaki başvuru formunu doldurarak katılabilirsiniz:

Çalıştayın amacına ulaşabilmesi için yapılan planlama devam etmektedir. Çalıştay programı 03-09 Mayıs haftasında hazırlanarak etkinliğe kayıt yaptıran akademisyenlerimizle paylaşılacaktır.

İTÜ EELISA Koordinatörlüğü